טראפלס מהירים להכנה… יחסית…
- 300 גרם שוקולד חלב.
בכל שאלה או להזמנת מארז או סדנא, השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
– 700 גרם מחית אגוזי לוז.
– 500 גרם שוקולד חלב או מריר.
– 150 גרם חמאת קקאו.
– 300 גרם ברס.
ממיסים 300 גרם שוקולד ומערבבים עם מחית אגוזי לוז.
יוצקים ומשטחים לתבנית סיליקון או לתבנית עם נייר אפייה לעובי של כ 2 ס"מ.
שעה במקרר.
חותכים לקוביות.
ממיסית 500 גרם שוקולד חלב או מריר ומוסיפים את חמאת הקקאו.
מערבבים לתערובת אחידה עד שכל החמאה נמסה.
טובלים קוביה קוביה בתערובת עד שמתכסה כולה בציפוי שוקולד וחמאת קקאו.
מקשטים בברס.
מוכן!